Wie zijn wij?

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een praktijkgerichte, no-nonsense instelling. In combinatie met snelle en heldere communicatie is dit dé basis voor het beste resultaat.

KENNISMAKING

In alle gevallen zal er begonnen worden met een vrijblijvend kennismakingsgesprek in uw bedrijf. Tijdens dit gesprek zal besproken worden op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Op basis van het kennismaking- of intakegesprek zullen wij een passende offerte uitbrengen waarin o.a. is uiteengezet welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren, wat het te verwachten resultaat is en wat de kosten daarvan zijn.Pas na schriftelijk akkoord van uw zijde starten wij met de uitvoering van de werkzaamheden.

CONCRETE VRAGEN

Uit onze praktijkervaring is gebleken dat vele vragen en problemen welke bij onze klanten leven al snel beantwoord kunnen worden, zonder dat een persoonlijk bezoek direct noodzakelijk is. Aangezien bij deze directe manier van probleemoplossen tijd en kosten voor u bespaard kunnen worden, biedt deze site de mogelijkheid om direct uw vraag of uw probleem voor te leggen.

Referenties

Neem contact met ons op!

Gecertificeerd kerndeskundige en IECEx gecertificeerde professional!

Nieuwsbrief

Contact

Pol-Safety
Veiligheidsadviseurs B.V.

Keulenstraat 1
7418 ET Deventer
06 - 3304 64 60
info@pol-safety.nl

Website realisatie: Sieronline